• berlin3
  • imatge_nova_2
  • imatge_nova_3
  • imatge_nova_1
  • newyork1
  • london
  • imatge_nova_4
Sin clasificarMatrícula 2015-2016 ANGLÈS C1. Llistat d'admesos, llista d'espera i accés a l'aplicatiu de matrícula.

Matrícula 2015-2016 ANGLÈS C1. Llistat d'admesos, llista d'espera i accés a l'aplicatiu de matrícula.

 

 

En els llistats següents es relacionen els aspirants admesos i llista d'espera del sorteig de places dels cursos d'anglès nivell C1 corresponent a la matrícula del curs 2015-2016. Aquests llistats també estan publicats al tauler de la nostra Escola.

Us recordem que abans heu de consultar en aquest enllaç la vostra situació.

                                 ADMESOS                                            LLISTA D'ESPERA

Matricula admesos

En aquest aplicatiu –a partir de les 9:00h del divendres 18 de setembre i fins a les 24:00h del dilluns 21 de setembre- hi ha l’enllaç a l’entorn on es fa la matrícula. Els alumnes han d’imprimir les dues cartes de pagament (el preu públic del curs i el material escolar) i han d’anar a pagar a qualsevol terminal Servicaixa de “La Caixa”. El pagament s’ha d’efectuar en un termini de 24h des del moment de la matrícula; les matrícules no pagades en aquest termini seran anul·lades. Qualsevol exempció o bonificació de matrícula haurà de ser justificada documentalment a la secretaria del centre en un termini que expira el dijous dia 24 de setembre.

Llista d’espera

Cas qui hi hagués places sobrants després del procés de matrícula d’alumnes admesos, els alumnes en llista d’espera podran optar a aquestes places. El tràmit de matrícula es faria de manera presencial al nostre centre el dia 24 de setembre a les 16:00h. La matricula s’efectuaria seguint l’ordre de la llista d’espera fins que s’esgotin les places.

 

Go to top